ME AUTO AB

www.meautoab.se

ME Auto AB är en lokal bilhandlare som specialiserar sig på både nya och begagnade bilar. Vi skapade deras hemsida med en modern och responsiv design, enkel navigering och tydliga kontaktmöjligheter för att underlätta kundens resa från besök till köp.

Borås körskola

www.boråskörskola.se

Borås Körskola erbjuder professionell och personlig körkortsutbildning. Vi skapade deras hemsida med en användarvänlig struktur, där elever enkelt kan boka lektioner och få tillgång till all nödvändig information om utbildning, priser och kontaktuppgifter.

borås halkbana

www.borashalkbana.se

Borås Halkbana är en utbildningsanläggning som erbjuder riskutbildning för körkortstagare. Vi utvecklade deras hemsida med en tydlig layout och responsiv design, vilket gör det enkelt för elever att boka halkkörning och lära sig mer om riskutbildningens krav.

hulta islamiska center

www.hultaislamiskacenter.se

Hulta Islamiska Center är en religiös förening som erbjuder en samlingsplats för bön och gemenskap. Vi designade deras hemsida med fokus på att informera om aktiviteter, böntider och andra viktiga evenemang, med enkel tillgång till kontaktinformation och nyheter.